Tarım İşletmesi İlkokulu

Telefon : 03126322084
Belgegeçer : 0 312 632 20 84
WEB https://tarimio.meb.k12.tr
Adres : ŞIHAHMETLİ MAH. TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜME EVLERİ TARIM IŞLETMESI ILKOKULU BLOK NO 97 POLATLI / ANKARA
VİZYON : Öğrenme ortam ve süreçlerine getirilen alternatif yaklaşımlarla ve elde edilen sonuçlarla araştırma ve uygulama çevrelerinin dikkatini çekmiş bir kurum olmak.
MİSYON : Kayıt Bölgesinde yer alan çocukların okul öncesi ve ilköğretim düzeyinde, akademik, spor ve sanat alanlarında gelişimleri açısından gereksinim duydukları ortam ve süreçleri tanımlama ve karşılamanın yanında, ulusal ve etik değerlerle tanışıklığını sağlamak ve onları kültürel mirasa katkı sağlamada istekli ve yetenekli hale getirmek.
BAŞARILAR : ..

Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : SERVİSLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 55km, il merkezine 130 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :